Over mij


Graag stel ik mijzelf even voor. 

 

Mijn naam is Roxanne Huybregts, eigenaresse van Cosmeticstudio038. Sinds 5 jaar ben ik gespecialiseerd in het zetten van SPMU powderbrows/ombrebrows, microblading brows, spmu eyeliners & lippigmentatie full color. Ik heb mijn passie dan ook echt gevonden in dit vak en vind het heerlijk om zo perfectionistisch mogelijk te werk te gaan om het eindresultaat met 100% te laten slagen.

 

Ik ben van nature erg creatief en ik wil graag blijven leren en ontdekken. Door te experimenteren en steeds opzoek te gaan naar nieuwe uitdagingen, nieuwe technieken en materialen, is de interesse in schoonheidsbehandelingen gegroeid.

 

Ook geef ik de Pink Glow Mesoheal gezichtsbehandeling die zorgt voor een super glowy face resultaat. Deze behandeling word gedaan met de derma pen (microneedling) en is bedoeld voor de problematische doffe, vermoeide huid.  Een toffe behandeling dus om lekker mee te beginnen na de zomer en om tijdens de koudere dagen je huid een extra boost te geven! Microneedling in combinatie met PinkGlow Mesoheal verbeterd de huidspanning en het vochtgehalte. Het ‘’glow’’ -effect verlicht verkleuringen en verlicht donkere plekken en littekens, het verfijnd ook je lijntjes en verlicht littekenweefsel.

 

Al met al is mijn werk mijn hobby, mijn passie en ik mag mijn klanten gelukkig maken met een geweldig eindresultaat en daar geniet ik van.

 

Naast mijn werk ben ik ook mama van een prachtige dochter Djenna en prachtige zoon Kaan. Het is voor mij een uitkomst om te werken vanuit mijn studio aan huis, ideaal om te combineren met de kinderen.

 

U bent van harte welkom in mijn salon.

 

 

Groetjes Roxanne